VOETBAL3DE KLASSE AGULLEGEM 0 - IZEGEM 0 - Dirk Azou geeft toe dat er niet meer in zat voor Gullegem

“Jonge gasten missen kracht”

“Jonge gasten missen kracht”

Gullegem - Izegem: Nicolas Mulliez probeert Martijn Vandewalle de bal te ontfutselen. Foto: BART VANDENBROUCKE

Geen tweede zege voor Gullegem tegen buur Izegem. Deze keer moesten de rood-witten zich met een 0-0-gelijkspel tevreden stellen.

Derde keer goede keer voor FC Izegem

Derde keer goede keer voor Izegem in de derby tegen Gullegem. Gisteren pakte het eindelijk één punt.

“Weinig ploegen konden op Gullegem de nul houden”, aldus trainer Bruno Debo. “Op dat vlak mogen we tevreden zijn. We speelden verstandig en lieten ons geen tweede keer vangen en liepen deze keer niet in hun val. Nu speelden we het verstandig, we gaven weinig ruimte weg en waren sterk in de duels. De eerste twee matchen ontbrak dat. We werkten de jongste weken meer naar mentaliteit toe. We konden nu al twee weken op rij de nul houden en dat is heel positief nadat we in de heenronde 42 goals slikten.”

“Tegen Oudenaarde volgende week willen we thuis in schoonheid eindigen. Tegen Winkel en Dender konden we winnen en dat moet nog lukken.”

“We kunnen dan ook terugblikken op een goede maand december. We naderen nu op Gent en moeten naar boven kijken. Ik peper dat de jongens ook in. Om te voetballen moet je de bal hebben en dat moet je als ploeg doen. Als we dat opbrengen voor mekaar lukt het. “

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S