Dison - Salaam Mechelen 4-2

Antwerpen -

TENNIS

ITF-TORNOOI DOHA

Op het ITF-tornooi van Qatar te Doha (10.000 dollar) heeft Michael Geerts, die in het singlespel in de tweede ronde werd uitgeschakeld, de dubbeltitel in de wacht gesleept. De Antwerpse tennisser won in de finale met landgenoot Joris De Loore met 7-5, 6-3 van het Britse duo Luke Bambridge/Mats Moraing. Voor Michael Geerts is het, na twee zeges in Israël, de derde opeenvolgende ITF-dubbeltitel. Op de ATP-ranking (single) staat hij 509ste.

Futsal

1ste nationaleLIER Proost Lier speelt woensdag om 21.15u op verplaatsing bij Futsal Team Charleroi. Lier recupereert de geschorste Tigras. Ook doelman Claus is opnieuw paraat na de wedstrijden met de Rode Duivels (als tweede keeper) in Hongarije voor de voorronde op het WK in Colombia, waarvoor België trouwens werd uitgeschakeld.

(gf)

BZVB

BEKER VAN BELGIE

Dison plaatste zich voor de zestiende finales in de Beker van België door een onuitgegeven Salaam, met veel beloften in de kern, te verslaan. Een gemotiveerde thuisploeg leidde bij de rust met 1-0. Akaychouh maakte gelijk. El Nasiri lukte de 2-2, maar een vermoeid Salaam trok aan het kortste eind. Woensdag om 20.00u speelt Salaam thuis tegen Etterbeek. Ali El Aissaoui (blessure) is twijfelachtig.

Tegen een versterkt Berchem kwam Bornem snel 0-1 achter. Nog voor de pauze werd het 3-1. Bornem bleef aanvallen en betaalde dat met twee tegengoals. Kort voor tijd werd het 4-3. Naciri Bachir scoorde drie kier. In de 1/16de finales van de Beker van België speelt Bornem opnieuw thuis, tegen derdeklasser Cofely.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio