Stromae in grootste geheim getrouwd: zelfs gasten wisten van niets

Stromae in grootste geheim getrouwd: zelfs gasten wisten van niets

Stromae en Coralie Barbier huurden voor de gelegenheid een volledig hotel af. Foto: blg

Mechelen - Onze wereldster Stromae is ­zaterdag in het allergrootste geheim getrouwd met zijn vriendin Coralie Barbier. De zanger huurde daarvoor een hotel in Mechelen af. Om de trouw zo discreet mogelijk te laten plaatsvinden, had hij zijn 180 genodigden zelfs wijsgemaakt dat het enkel om “een feestje” ging. Ook zij reageerden verrast toen niemand minder dan de excentrieke priester Père Gilbert hen het jawoord liet zeggen.

Stromae zoals we hem intussen kennen: zijn persoonlijke leven zo veel mogelijk proberen af te schermen van zijn muzikale carrière. En dat lukt hem best aardig, kan je wel zeggen. Want Paul Van Haver (30 ) – de echte naam van de zanger – is er dit weekend in geslaagd om in het allergrootste geheim te trouwen met zijn vriendin en persoonlijke styliste Coralie ­Barbier. Niemand die daarvan op de hoogte was. Er is ook nergens een foto van het pasgetrouwde stel te vinden.

Dat komt omdat de wereldster de belangrijkste dag van zijn leven zélf tot in de puntjes geregisseerd heeft. De locatie voor zijn trouw koos hij zorgvuldig uit. Het feest vond plaats in het Mechelse Martin’s Patershof, een oude kerk die tot een chic viersterrenhotel werd omgebouwd. Stromae logeerde er vorig jaar al eens en was toen enorm onder de indruk van de architectuur van het ‘kerkhotel’. “Bedankt voor de ontvangst. Een zeer mooie locatie”, schreef hij nadien in het gastenboek. Toen al wist Stromae dat hij dáár op een dag met zijn Coralie wilde trouwen. 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees