De Mos lacht met uithaal Vanhaezebrouck: “Nederlanders krijgen geen tickets meer”

De Mos lacht met uithaal Vanhaezebrouck: “Nederlanders krijgen geen tickets meer”

Foto: Photo News

Hein Vanhaezebrouck haalde eind vorige week uit naar de Nederlandse analisten in het Belgische voetbal en dat was ook Aad de Mos ter ore gekomen. Die prikte in VTM-programma Stadion terug, toen Johan Boskamp in de hoop verkeerde Champions League-tickets te bemachtigen bij AA Gent. “Nederlanders krijgen geen tickets meer, wist je dat nog niet?”

AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck haalde eind vorige week uit naar het grote aantal Nederlandse analisten in de Belgische voetbalwereld. “Kijk, nu we er eindelijk in geslaagd zijn om bij 12 van onze 16 eersteklassers Belgische trainers aan de slag te hebben, proberen de Nederlandse coaches binnen te geraken als analist, of visionair of hoe heet dat?”, klonk het in een reactie op Mario Been (lees hier het volledige artikel ).

Dat had Nederlander Aad de Mos, zondagavond samen met zijn landgenoot Johan Boskamp actief als analist bij VTM-programma Stadion, duidelijk ook gehoord. Toen ‘Bossie’ opgewonden werd over het vooruitzicht dat Barcelona zou kunnen afzakken naar de Gentse Ghelamco Arena en zei dat hij dan “Hein moest bellen voor vier kaarten”, antwoordde De Mos gortdroog: “Nederlanders krijgen geen tickets meer van Heintje, wist je dat nog niet? Enkel de Belgische analisten krijgen nog tickets.” Boskamp wist duidelijk niet wat er gaande was, waarop De Mos besloot met de woorden “Bel Mario (Been, nvdr) even op dan.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.