Leukemiepatiëntje SuperTess superblij met knuffel van K3

“Het was een fantastische avond. Onze meisjes, Tess en Mila, hebben er allebei geweldig van genoten”, zeggen de ouders. Foto: ema

Ravels -

Genezen zal ze er niet van, maar de lieve woorden en warme knuffels van Hanne, Klaasje, Marthe, Kristel, Karen en Josje hebben haar wel superblij gemaakt. De droom van SuperTess, een 4-jarig meisje met leukemie uit Ravels, ging zaterdag in vervulling: ze mocht haar grote K3-idolen in het echt zien én ontmoeten.

Drie jaar van haar leven vocht Tess Van de Pol (4) uit Ravels tegen een hardnekkige bloedkanker. Alles heeft ze gedaan om weer gezond te worden, tot en met een zware beenmergtransplantatie. Ondanks haar grenzeloze vechtlust werden er vorige maand toch opnieuw kwaadaardige kankercellen gevonden in haar bloed. Dokters geven het kind nu geen hoop meer op genezing.

“Emmers met tranen zijn er gevloeid”, zegt mama Anouk Verheijen (34) in Gazet van Antwerpen. “Maar nu het afschuwelijke nieuws een beetje bezonken is, proberen we nog alles uit het leven te halen wat erin zit. De tijd die ons nog rest met ons lieve prinsesje, willen we zo mooi mogelijk maken.”

Geen tickets

Wat SuperTess zelf nog het liefst wilde doen, was een liveshow bijwonen van K3, haar superidolen. Het probleem was alleen dat alle shows voor dit jaar al waren uitverkocht en dat de tijd in haar nadeel tikt. Daarom deden vrienden van de familie vorig weekend via uw krant een ultieme oproep aan Studio 100 om SuperTess alsnog een gedroomd kerstgeschenk te bezorgen. De oproep lokte een nooit geziene golf van hartverwarmende reacties uit. Mensen uit heel Vlaanderen spraken hun relaties aan en toonden zich zelfs bereid om hun eigen tickets gratis weg te geven.

Uiteindelijk was het de manager van Studio 100 zelf die een vip-arrangement regelde voor het gezin, inclusief een meet-and-greet met de nieuwe en oude K3-zangeressen. Zaterdag was het zover. In een wondermooi prinsessenjurkje, zilvergrijs met kleurrijke K3-regenboogstrepen erop, mocht SuperTess in ‘s-Hertogenbosch in Nederland een avond lang genieten van een wervelende liveshow. “Het was een fantastische avond. Onze meisjes, Tess en Mila (8), hebben er allebei geweldig van genoten”, zegt papa Davy Van de Pol (40).

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees