Tim Merlier krijgt nieuw contract, Jens Adams last pauze in

Tim Merlier krijgt nieuw contract, Jens Adams last pauze in

Foto: BELGA

Tim Merlier (23) heeft zijn contract bij Vastgoedservice-Golden Palace (vanaf 1 januari Crelan-Vastgoedservice) met twee jaar verlengd.

Concreet betekent dit dat Tim Merlier nu tot eind 2018 deel zal uitmaken van de ploeg. Merlier kwam pas deze zomer naar het team maar kreeg nu dus al loon naar werken.

“Ik ben zeer verheugd dat Tim op ons voorstel is ingegaan”, aldus teammanager Geert Vanhoof. “Hij is niet alleen iemand die progressie maakt en in de toekomst nog zal maken, Tim is daarenboven ook een zeer voorbeeldige teamspeler en een toonbeeld van werklust.”

Ook Tim Merlier zelf reageert verheugd: “Er waren enkele concrete aanbiedingen van andere teams. Maar ik voel me binnen Vastgoedservice-Golden Palace bijzonder goed aanvaard en gewaardeerd voor mijn prestaties. Ik merkte vertrouwen tijdens de gesprekken en ondervond dat ze mij er ook de volgende jaren graag bij wilden. Lang heb ik dan ook niet getwijfeld.”

Jens Adams trekt er even de stekker uit

Minder goed vergaat het ploegmaat Jens Adams. Adams, die met klierkoorts kampt, besliste om er even de stekker uit te trekken. De jongste van de Adams-broers zet zijn ambities voor de belangrijke kerstperiode en januarimaand opzij en hoopt in eerste instantie vooral terug gezond te worden.

Corrigeer