"Eerste video van iPhone 7 gelekt met opvallende nieuwigheden"

Er zit een lek in de Chinese productieketen van Apple. Op het internet circuleert een video, vermoedelijk uit een fabriek van Foxconn, waarop voor de eerste keer (een prototype van) de nieuwe iPhone 7 te zien is. Twee opvallende nieuwigheden: de nieuwste editie heeft geen thuisknop meer en de camera is van positie veranderd.

Hoewel het duidelijk gaat om een onafgewerkt exemplaar, de achterkant is nog van glimmend metaal, lijkt de iPhone in het filmpje wel volledig in elkaar gezet. Het eerste dat opvalt is dat er onder het (opnieuw grotere) scherm geen thuisknop meer staat. De knop staat al sinds de lancering in 2007 op de iPhone en staat de gebruiker toe om meteen alle toepassingen te sluiten en terug te keren naar het beginscherm.

Ook de achterkant ziet er niet uit zoals je die van een iPhone verwacht. De camera staat namelijk niet langer in de linkerbovenhoek, maar in het midden boven het Apple-logo. Wat ook opvalt: er is geen ingang meer voor een koptelefoon aan de onderkant, enkel een poort om je iPhone op te laden. Mogelijk is die echter verplaatst naar de bovenkant van het toestel, die in deze video niet in beeld komt.

 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees