Celebs

John Legend en vrouw onthullen geslacht van baby

John Legend en vrouw onthullen geslacht van baby

Foto: Photo News

Chrissy Teigen, de echtgenote van John Legend, vertelt via een post op Instagram dat ze zwanger is van een dochtertje. Hiermee bevestigt het model de geruchten die eerder al door een ingewijde de wereld werden ingestuurd.

Chrissy Teigen (30) postte een foto op haar Instagrampagina waar ze op de cover van de Thaise editie van Vogue te zien is. In de tekst onder de foto vertelt ze waarom deze foto zoveel voor haar betekent: "Deze foto is om verschillende redenen zeer bijzonder voor mij. In eerste instantie omdat ik trots ben om Thaise te zijn, vervolgens omdat ik er altijd van gedroomd heb om op de cover van Vogue te staan en uiteindelijk omdat John en ik enkele minuten na het nemen van deze foto ontdekten dat ik zwanger was."

Chrissy en John (36) verwachten in 2016 hun eerste kindje. Het koppel trouwde in 2013 en kondigde toen aan dat ze snel aan een gezin wilden beginnen. Het koppel kampte echter met vruchtbaarheidsproblemen, waarover Chrissy in oktober openhartig sprak in de talkshow van Tyra Banks.
 

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees