Trossard terug naar Genk? OHL zegt “nee”

Trossard terug naar Genk? OHL zegt “nee”

Foto: BELGA

Keert Leandro Trossard terug naar Racing Genk? De jongeling wordt momenteel uitgeleend aan OHL maar coach Peter Maes zou hem graag terug naar Limburg willen halen. “Racing Genk en OHL zaten woensdagmiddag samen. Uit dat onderhoud bleek dat de Limburgers onvoldoende alternatieven kunnen aanbieden voor een vervroegde terugkeer van Trossard”, luidt het nu op de site van OHL.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

“Uit het onderhoud bleek dat de Limburgers onvoldoende alternatieven kunnen aanbieden voor een vervroegde terugkeer van Trossard. Bovendien zijn zowel de speler, zijn entourage als OHL ervan overtuigd dat Leandro het best kan verder evolueren aan den Dreef. OHL houdt dan ook voet bij stuk en wil Trossard tot eind dit seizoen in Leuven houden”, luidt het op OHL.be.

Maes wilde de 21-jarige flankspeler graag terughalen in januari, maar in diens huurcontract is geen clausule voor een terugkeer tijdens de winterstop.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.