Slimste feestneuzen fietsen nieuwe jaar in

Slimste feestneuzen fietsen nieuwe jaar in

Deze slimme meisjes omzeilen de politiecontroles. “Wel wat frisjes”, klinkt het. Foto: jdv

Deinze -

Zowel de Nuit de Sylvestre in de VIP-lounge van SK Deinze als de ‘Feest!Deinze'-party in de Brielpoort sloten 2015 succesvol af.

Leuk was dat op beide oudejaarsavondfeesten Nick Hollevoet even de neus aan het venster stak. De komiek bracht eerst een bezoek aan de Nuit de Sylvestre om daarna zelf achter de bar te gaan staan op ‘Feest!Deinze’. Daar organiseerde hij, net zoals in zijn Gentse horecazaak, voor Bo'drams. Voor die party toverden zeven Deinse vrienden de anders kille Brielpoort om tot een moderne en gezellig discotheek à la Carré, met een resem kluisjes waar iedereen zijn spulletjes in veiligheid kon achterlaten.

Op de dansvloer lieten talloze opgesmukte jonge mannen en vrouwen zich volledig gaan. Omdat er een politiecontrole was aangekondigd reed een groepje jongedames met de fiets naar de Brielpoort. In hun elegante en met glinstertjes bedekte kleedjes was het naar eigen zeggen wel wat frisjes. ‘Feest!Deinze’ was volgens de meesten na afloop voor herhaling vatbaar.

Gastronomisch

Dat was ook de derde Nuit de Sylvestre in de VIP-lounge van SK Deinze. Daar genoten bijna 300 gasten van een gastronomisch buffet dat weer zoals vroeger werd geserveerd door restaurateur en cateraar Christophe Bassez of Sint-Christophe uit Olsene. Omstreeks middernacht waren er niets dan tevreden gasten. Die hadden toen al de feesttafels geruild voor de dansvloer. Daar zorgden de dj’s Daddy Cool en Rocco voor een uitbundige sfeer. De tribune daverde op haar grondvesten. ‘Dat gebeurt tijdens het voetbal misschien wel te weinig’, merkte iemand fijntjes op. Jonathan Vanhelleputte, echtgenote Rebekka en een team van vrienden kijken nu al uit naar een volgende editie.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio