Frank Vercauteren: "Ik weet hoe je met Vanden Borre moet omgaan"

Frank Vercauteren: "Ik weet hoe je met Vanden Borre moet omgaan"

Foto: Belga

Frank Vercauteren heeft nog eens gesproken. De Prins van het Astridpark staat twaalfde in de Russische Premier Liga met Krylja Sovjetov Samara en sprak met La Dernière Heure over een aantal onderwerpen, waaronder Anthony Vanden Borre.

"Ik zou zeker bereid zijn om Anthony weer te coachen. Ik ben ervan overtuigd dat ik weet hoe je met hem moet omgaan. Hopelijk is hij door heel die historie niet afgeschreven in de Belgische competitie. Het zou jammer zijn, want Anthony bulkt van het talent', stelde Vercauteren, die geen terugkeer naar België ziet zitten. "Ik werd in verband gebracht met Standard, maar daar was niks van aan. Er was wel contact, maar geen echt gesprek. Bovendien is België niet mijn prioriteit. Ik zou niet weten waarom ik zou moeten vertrekken uit bij Samara."

Bondscoach worden, ziet Vercauteren wel zitten. "Dat interesseert me wel. Maar ik maak me geen illusies. Als Marc Wilmots ermee ophoudt, zullen ze eerst aankloppen bij Michel Preud'homme en Eric Gerets. Zij staan een trapje hoger dan ik."

Corrigeer