Geheime vergadering over derde Kampioenenfilm

Op een geheime locatie in het Antwerpse zijn de acteurs van ‘F.C. De Kampioenen’ gisteren samengekomen voor een nieuwjaarsreceptie. Niet alleen voor een hapje en een drankje, maar ook om in het geheim te vergaderen over een derde film. Daar leek veel animo voor, vooral nadat de ­acteurs te horen kregen dat de kaap van 650.000 bezoekers ­intussen gerond is voor tweede langspeler ‘Jubilee General’.

Actrice en scenariste An ‘Bieke’ Swartenbroekx kan nu samen met enkele coscenaristen rustig werken aan het script voor de derde ­Kampioenenfilm. “Er moest eerst een goed idee zijn waarin alle acteurs zich kunnen ­vinden, maar ik denk dat we een leuke insteek hebben”, verklapte ze eerder al.

Die mysterieuze derde film komt er pas in 2017, want ­regisseur Jan Verheyen heeft dit jaar andere katten te ­geselen. “De verbouwingen aan mijn door een wervelwind vernielde huis zijn bijna achter de rug”, zegt Verheyen.

“Ik kan me dus de komende maanden concentreren op het schrijven van het scenario van Het Tweede Gelaat, de derde Jef Geeraertsverfilming met opnieuw Koen De Bouw en Werner De Smedt in de hoofdrol. Daarmee maken we de trilogie rond.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees