Gezocht: uitbater voor driesterrenhotel aan Regenboogstadion

Gezocht: uitbater voor driesterrenhotel aan Regenboogstadion
Waregem -

Het hotel dat langs de Zuiderlaan in Waregem wordt gebouwd, moet minstens drie sterren waard zijn én minstens 30 kamers hebben. Aan de overkant, bij het Regenboogstadion, moet een ‘sportgerelateerde’ winkel komen. De zoektocht naar kandidaten is gestart.

De plannen om een hotel, woontorens en een grote sportwinkel te bouwen vlakbij het Regenboogstadion, worden steeds concreter. Het stadsbestuur maakte bekend hoe ze willen dat de drie projecten er gaan uitzien. Opvallend zijn de eisen voor het hotel. Dat moet ofwel aan parking Expo, naast de oefenterreinen van Essevee, komen, ofwél geïntegreerd worden in de drie woontorens naast het stadion. Dat laatste is nieuw.

“Als een projectontwikkelaar het ziet zitten om het hotel in een aantal bouwlagen van de woontorens te integreren, dan mag dat”, zegt schepen Rik Soens (CD&V). Of het hotel nu apart wordt gebouwd of in de woontorens wordt geïntegreerd, het staat sowieso vast dat het een redelijk luxueus hotel moet worden. Het stadsbestuur eist dat het een drie- of viersterrenhotel wordt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio