Limburgse (23) zwaar toegetakeld met stuk glas

Limburgse (23) zwaar toegetakeld met stuk glas

Archiefbeeld. Foto: Raymond Lemmens

Hasselt / Houthalen-Helchteren -

Stans Eerdekens (23) uit Houthalen-Helchteren is zaterdagnacht het slachtoffer geworden van een brutale aanvaller. De jongeman (20) viel haar op het Dusartplein in Hasselt zonder duidelijke reden aan met een kapot glas, nadat ze danscafé De Wijzen verliet. Ze liep daarbij zware snijwonden op in het gezicht. Haar vader, Jos Eerdekens, lanceerde op Facebook een oproep tot getuigen. De politie heeft ondertussen laten weten dat de dader is ingerekend.

De dader en drie jongemannen maakten heibel en zochten vervolgens ook ruzie met Stans, haar vriend en twee collega's. Toen Stans tussenbeide kwam, werd ze in het gezicht gestoken met een afgebroken glas. De daders zetten het, achtervolgd door de vriend van het slachtoffer, op een lopen. Hij brak twee vingers, maar kon de politie nog de goede kant uitsturen.

Die kon de vier daders oppakken. De 20-jarige Hasselaar werd zondagavond nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De drie anderen mochten beschikken. Stans werd in het Jessaziekenhuis verzorgd. Daar voerde een plastische chirurg meteen een ingreep uit om de blijvende littekens te beperken. 

 

 

Mijn dochter Stans vannacht met een kapot glas bewerkt door 4 jonge gasten op Dusartplein Hasselt, zonder aanleiding! mss zijn er nog getuigen? Daders zouden opgepakt zijn. May they rot in hell!!

Geplaatst door Jos Eerdekens op zondag 10 januari 2016

 

 
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees