Kirsten Janssens uit ‘The Sky is the Limit’ is in beeld bij nieuwe zender

Paaldansen kon ze al, nu nog nieuws lezen

Paaldansen kon ze al, nu nog nieuws lezen

“Ik ben zo blij”, zegt Kirsten bij het vooruitzicht op haar nieuwe job. Foto: Photo News

Kirsten Janssens, de paaldansende flapuit uit het Vier-programma The Sky is the ­Limit, is klaar voor een nieuw avontuur: ze wil ‘nieuwslezeres’ worden bij een nieuwe Vlaamse zender die focust op horeca en ­gastronomie. Voorlopig zal Kirsten (33) ­enkel via het internet te bewonderen zijn, maar er zijn plannen voor televisie.

Een naamkaartje met daar het woordje ‘nieuwsanker’ op: Kirsten Janssens ziet het helemaal zitten. De flamboyante vrouw uit The Sky is the Limit die een knipperlichtrelatie heeft met ondernemer Jan Kriekels is door een nieuwe Vlaamse zender gevraagd om het nieuws te lezen en reportages te maken. “Ik ben zo blij”, zegt Kirsten. “Ik ga ook de wereld rondreizen voor een culinair programma geïnspireerd op het verhaal De Reis Om de Wereld in 80 Dagen. Ik reis graag en ik eet graag: als je daar dan nog voor betaald wordt, lijkt me dat niet verkeerd.”

Het zou om een ‘culinaire reis’ gaan, in acht dagen, samen met Jan Kriekels. Kirsten zou aan de slag gaan bij Kitchen15.tv, een zender die op 8 februari van start gaat op het internet.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees