Affligem rukt op naar top drie van het Pajottenland

Affligem rukt op naar top drie van het Pajottenland

Walter De Donder krijgt van zijn inwoners een opmerkelijk goed rapport. Foto: rds

Affligem -

In vergelijking met veel buurgemeenten krijgt Affligem een opmerkelijk beter gemeenterapport. De inwoners toonden zich nog nooit zo fier en tevreden. “Dit doet me plezier natuurlijk, maar het is geen signaal om op onze lauweren te gaan rusten.”

Walter De Donder (LB) is intussen vijf jaar burgemeester. Buiten Affligem wordt nog graag eens gelachen met de tv-burgemeester uit ‘Samson & Gert’ die ook burgemeester werd ‘in het echt’. Bij de gewone Affligemnaar wordt hij echter op handen gedragen voor zijn inhoudelijke ernst en toewijding, naast het feit dat hij zijn gemeente gewoon een veel warmer imago bezorgde.

Het resultaat spreekt: Affligem klimt in het Pajottenland zowaar naar de top drie van de gemeenten met de meest tevreden inwoners en de beste scores voor gemeentebestuur en burgemeester. Het is dit keer zelfs met een vergrootglas speuren naar thema's waarin de mensen zich nog echt kritisch tonen tegenover de huidige meerderheid van Lijst Burgemeester en N-VA. “Het doet me plezier dat de mensen ons beleid waarderen, maar we moeten streven naar perfectie. Ik zie hier dat 72 procent tevreden is over de netheid van onze straten en pleinen, maar zelf zie ik toch nog veel vuil liggen dat mij stoort”, vertelt hij.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio