Jacky Lafon: “Ik heb jongere aanbidders”

Jacky Lafon: “Ik heb jongere aanbidders”

Jacky Lafon

Het gaat actrice Jacky Lafon voor de wind: sinds kort woont ze in een luxueus appartement in Blankenberge en ook in de liefde zijn veranderingen op til. “Ik ben aan een parkeerautomaat een galante man tegengekomen, hij maakte me meteen het hof”, zegt Lafon aan Story.

Aan aandacht heeft Jacky Lafon op 69-jarige leeftijd geen gebrek. En dan nog van mannen die een stuk jonger zijn. “Aan een parkeerautomaat in Blankenberge ontmoette ik een man. Hij stond achter me en begon meteen te babbelen. “Niet schrikken, ik ben een grote fan”, wist hij uit te brengen. Wat later zijn we gezellig iets gaan eten in de Oesterput in Blankenberge. Hij is twaalf jaar jonger en galant maar toch sta ik er niet echt voor open. Mijn vorige relatie eindigde in mineur. Ik hou de boot liever wat af en daarenboven is mijn vrijheid erg belangrijk. Hij vraagt me nu al wanneer ik wat ga doen. Dat wil ik echt niet.”

Vurige Grieken

Ook in het Griekse Kos werd Lafon het hof gemaakt. “Op vakantie werd ik door een Griek uitgenodigd voor een boottochtje naar het feeërieke eiland Santorini. “I’m very romantic”, bracht hij in het Engels uit. Meteen heb ik hem afgescheept: “No,No, niks romantic, het was zo al warm genoeg. Ik moest het allemaal niet weten.”

Lafon houdt dan wel de boot af, toch sluit ze de liefde niet uit. “Als de liefde komt dan, zal ik mijn hart openstellen. Het is niet dat ik veeleisend ben: hij moet een goed gevoel voor humor hebben, van dieren houden en ik moet naar hem kunnen opkijken. Ook moet hij mijn job begrijpen, wat niet altijd evident is. Zolang hij maar niet snurkt, want daar heb ik het echt mee gehad!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees