Jonge Vlaamse kok sterft na ongeval met tuktuk in Laos

Jonge Vlaamse kok sterft na ongeval met tuktuk in Laos

Nizar Hedfi had een jaar geleden De Panne ingeruild voor Thailand. Foto: thv

De Panne -

Nizar Hedfi (22), een enthousiaste horecaman uit De Panne die al een dik jaar in Thailand woonde, is om het leven gekomen bij een ongeval met een tuktuk. “Hij ging een eigen restaurant beginnen in het land waar zijn hart lag.”

Nizar Hedfi reisde afgelopen week vanuit Pattaya in Thailand af naar buurland Laos. Om opnieuw een geldig visum te krijgen om in Thailand te werken en te verblijven, moest hij noodgedwongen naar daar trekken.

“Vorige week woensdag raakte hij betrokken in een zwaar ongeval. Nizar zat als passagier in een tuktuk, een plaatselijke taxi, waarvan volgens onze informatie de dronken bestuurder van de baan ging. De tuktuk moet over de kop zijn gegaan. Mijn goede vriend Nizar, die ik als een zoon beschouw, is nog geopereerd, maar volgens de dokters kon geen enkele hulp nog baten”, legt goede vriend Roeland Decroo uit. “Zelf weten we het nieuws nog maar van zondag. Zijn Thaise vriendin, zijn Belgische familie en alle vrienden waren allemaal erg op hun ongemak. We hoorden plots niets meer van Nizar. Tot we verder gingen zoeken en ontdekten dat onze jongen alleen was gestorven in Laos. Het is verschrikkelijk. Iedereen is er kapot van.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees