Mode

Grappige klacht over H&M is een hit op Facebook

Grappige klacht over H&M is een hit op Facebook

Foto: Shutterstock

De Nederlandse Renske Evers is niet te spreken over een blauwe trui die ze kocht bij de Zweedse modeketen H&M. Toen ze haar nieuwe aanwinst uittrok, bleek dat de kleur van kledingstuk op haar bovenlichaam zat. Ze klaagt op Facebook tegen de keten en brengt daarmee duizenden gebruikers aan het lachen.

“Hoi. Ik heb afgelopen week een fantastische blauwe coltrui gekocht en die vandaag heel fanatiek aangetrokken. De hele dag was er niets loos, maar eenmaal ik onder de douche wilde gaan, bleek de trui niet zo fijn als ik eerst dacht. Mijn hele lichaam is blauw”, laat Renske weten aan H&M.

“Met blauw bedoel ik ook echt fucking blauw blauw. Niet lichtblauw. Smurfblauw. In ieder geval mijn bovenlichaam. Nu is het aardig gelukt om de voorkant te wassen maar gezien ik alleen in het leven sta, heb ik geen idee hoe ik dit helemaal ga oplossen. Ik ben boos”, schrijft ze nog.

Veel Facebookgebruikers vinden de manier waarop ze haar klacht omschrijft hilarisch en haar bericht werd al meer dan 8.500 keer geliket. Ook de modeketen zelf vindt het best humoristisch en reageert er op een even grappige manier op.

‘Wat erg dat de coltrui heeft afgegeven en je helemaal blauw gesmurft bent. We zullen een melding maken dat een vloek van Gargamel op de trui berust. Dit is absoluut niet de kwaliteit die wij willen leveren”, staat er. Het bedrijf zegt erbij dat ze Renske de gratis trui mag terugsturen. De Facebook-klacht lokt ook andere reacties uit. Veel mannen bieden zich spontaan aan om de rug van Renske te komen inzepen.

 

HOI. Ik heb afgelopen week een fantastisch blauwe coltrui gekocht en hem vandaag heel fanatiek aan gedaan. Hele dag is...

Geplaatst door Renske Evers op dinsdag 2 februari 2016

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees