Starten Büttner en Badji morgen meteen in de basis bij Anderlecht?

Starten Büttner en Badji morgen meteen in de basis bij Anderlecht?

Stephane Badji en Alexander Buttner Foto: Belga

RSC Anderlecht opent morgen de 25e speeldag van de Jupiler Pro League met een moeilijke uitmatch op KV Mechelen. Na twee matige (maar gewonnen) competitiewedstrijden kan paars-wit met de topper tussen Club Brugge en AA Gent op zondag een uitstekende zaak doen in het klassement. Anderlecht kreeg de voorbije weken een flinke kwaliteitsinjectie en het ziet er naar uit dat enkele wintertransfers Achter De Kazerne aan de aftrap zullen verschijnen.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Leander Dendoncker is nog steeds geblesseerd en ook Olivier Deschacht geraakt allicht niet fit. Daardoor stijgen de speelkansen van Bram Nuytinck, maar ook de nieuwkomers Alexander Büttner (linksachter, overgekomen van  Dinamo Moskou) en Stéphane Badji (verdedigende middenvelder, overgekomen van BB Istanboel) maken een goede kans om aan de aftrap te verschijnen. Net zoals Filip Djuricic. De Serviër stond ook vorig weekend al in de basis op het veld van STVV. 

De Braziliaanse nieuwkomer Rafael Galhardo verdwijnt allicht terug naar de bank omdat Andy Najar terug wedstrijdfit is.

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.