Kunstenares fotografeert zichzelf terwijl ze 120 keer klaarkomt in één uur tijd

120 orgasmes krijgen in één uur tijd. De West-Vlaamse kunstenares Sylvia Konior is erin geslaagd en duwde bij ieder hoogtepunt op het knopje om de emotie van het moment vast te leggen op foto. “Ik ga nu voor dat record van 134 keer per uur”, zegt ze zonder schroom.

“Ik begrijp niet waarom vrouwen er zo weinig over durven te praten. En waarom er zo weinig aandacht voor is in de media. Masturberen en orgasmes krijgen, het is toch heel normaal”, zegt Sylvia Konior die met haar fotoreeks het taboe tracht te doorbreken.

Al haar werken gaan over vrouwen, maar voor haar project Climax ging ze wel erg ver. In één uur tijd kreeg ze 120 orgasmes en fotografeerde telkens haar gelaatsuitdrukking om de emoties van het moment vast te leggen. “Natuurlijk was het leuk. Super zelfs. Een nadeeltje, ik heb nadien drie dagen barstende hoofdpijn gehad”, zegt ze.

Afstandsbediening

“Ik werkte met een fototoestel met afstandsbediening. Zo hoefde ik maar op het knopje van de afstandsbediening te drukken telkens het zover was. Neen, ik heb ze niet telkens zitten tellen. Ik heb alleen het aantal foto’s nadien geteld en dat waren er 120. Ik ben nu in ‘volle voorbereiding’ voor een nieuw project. Ik ga voor een project van 'Het Nieuwsblad Magazine' en 'Charlie Magazine' voor dat record van 134 keer klaarkomen in één uur. Met en zonder vibrator.”

Wat haar omgeving daarvan denkt? “Ach, die kennen mij al een beetje. Ik heb al lang de mantel der schaamte afgegooid. Mijn man vindt het niet erg en steunt mijn werk, mijn dochter heeft er geen mening over. Enkel mijn mama is niet enthousiast. Zij is geen grote fan van mijn kunstwerken, ook al is er weinig op te zien wat echt niet door de beugel kan”, zegt ze.

Bekijk hier alle foto's.

Corrigeer

NIEUWS