VOETBAL1STE PROVINCIALE - GLEN DE COENVK Liedekerke

“Hand in eigen boezem steken”

Liedekerke -

Liedekerke beet op bezoek bij Crossing Schaarbeek in het zand. Glen De Coen krulde een vrijschop tegen de netten en redde de Liedekerkse eer. “Liedekerke leunt tegen de top vijf aan en dan komt een nederlaag tegen de nummer veertien eerder onverwacht. Crossing liet wel zijn derde overwinning op rij optekenen en verkeert blijkbaar in een goede periode. Toch moeten we de hand vooral in eigen boezem steken. We hadden meer moeten tonen, want we waren nauwelijks gevaarlijk. Het zat ons ook niet echt mee. Na mijn rake vrijschop bleven we verstoken van een strafschop.”

“Bovendien kreeg Simon Verhavert een onterechte rode kaart. Hij ging voor de bal en raakte daarbij wel zijn tegenstrever, maar met een gele kaart als bestraffing had iedereen kunnen leven. Het is dus zeker niet zo dat Verhavert zijn ploeg in de steek liet.”

“Zelf probeer ik zeker op stilstaande fases een meerwaarde te brengen voor de ploeg. Ik tekende nog niet bij in tegenstelling tot de meeste ploegmaats. Ik neem mijn tijd en laat alles rustig op me afkomen”, aldus Glen De Coen.

“In afwachting van een beslissing focus ik gewoon op Liedekerke. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om een eindrondeticket te versieren, want dat is toch de doelstelling van de club. Daar wil ik graag aan mee werken.”

“We moeten de komende weken dan wel uit een andere vaatje tappen, want op Crossing bleven we onder de verwachtingen”, besluit Glen De Coen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio