Djoeke: “Na tien minuten blokkeerde Tom al babyfoto”

Djoeke: “Na tien minuten blokkeerde Tom al babyfoto”

Foto: rr

Tijdens haar bewogen zwangerschap was Dag Allemaal altijd de trouwe gesprekspartner van Djoeke Van Houcke (31). En volgens het weekblad kwam de vermeende dochter van sportjournalist Tom Coninx ook niet zonder slag of stoot ter wereld.

Vorige week beviel Djoeke van Axelle. Na een zwangerschap met verschillende complicaties, besliste Djoeke om geen risico te nemen en de datum voor keizersnede vast te leggen op 2 februari. “Maar wat een zorgeloze bevalling moest zijn, is uitgedraaid op een heuse nachtmerrie. Ik reageerde slecht op de epidurale verdoving, ik werd hysterisch en heb het hele ziekenhuis bij elkaar geschreeuwd. Ze hebben mij toen onder volledige narcose gebracht, maar daardoor raakte mijn baby’tje ook verdoofd. Vlak na de keizersnede heeft Axelle gehuild, maar kort daarna moest ze worden beademd.”

Gelukkig kwam het kindje er snel door. “Het belangrijkste is dat Axelle het goed stelt en gezond is. Ze woog bij de geboorte 3,3 kilo en was 51 centimeter groot. Ze slaapt ook goed en als ze wakker is maakt ze al geluidjes. Ik denk dat het een babbelaartje zal worden, iets wat ze duidelijk niet van haar vader heeft.”

En zo belandt Dag Allemaal bij het heikele onderwerp, want van Tom Coninx heeft Djoeke nog altijd niets gehoord. “Mijn beste vriendin heeft hem een fotootje van Axelle gestoord met de boodschap ‘Proficiat, papa’. Maar nog geen tien minuten later had hij haar al geblokkeerd. Ik denk dus niet dat ik iets van hem zal horen. Blijkbaar heeft hij geen enkele interesse in onze dochter. Ach, voor mij hoeft het niet, ik trek mijn plan. Maar ik vind het wel heel erg voor Axelle, hopelijk kan ze op een dag toch haar vader leren kennen.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees