Oculus Rift toont de Zoo van de toekomst

Antwerpen / Antwerpen 2018 -

“Hier bouwen wij aan de Zoo van de toekomst”, leest u op de vele nadarhekken in de Zoo. En die toekomst ziet u nu met een Oculus-Rift-Bril op.

In de Antwerpse Zoo wordt hard gewerkt aan de toekomst. Zowel de ingang als de kant van de Ommeganckstraat (het nieuwe Savannegebied) zijn herschapen tot grote werfzones. Om de bezoekers te tonen waaraan er gewerkt wordt, komt de Zoo met ZOOculus Rift op de proppen. Een hightech bril waarmee u een virtuele wandeling door de nieuwe Zoo maakt. U kunt 360 graden om u heen kijken en zelf navigeren vanop het nieuwe Welkomstplein naar de Marmeren Zaal en het volledig gerenoveerde Grand Café Flamingo.

Tijdens de krokus- en de paasvakantie staat de Oculus-Rift-bril klaar in het gebouw van de Kleinapen, net voorbij de huidige ingang. Ook tijdens de weekends kunnen de bezoekers de virtuele reis maken.

Zolang de grote werkzaamheden aan de gang zijn, krijgt u korting op uw toegangsticket en ontvangt u een tas koffie. Tegen de zomer moeten het Inkomstplein en het nieuwe Savannegebied klaar zijn. Het Elisabeth Center Antwerp opent in november, op het nieuwe perk van de mensapen is het wachten tot 2017.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio