Pech voor Standard: Valdes geblesseerd

Pech voor Standard: Valdes geblesseerd

Foto: Isosport

Ook Standard hield vandaag een open training, bijgewoond door 500 à 600 supporters. Wie niet aanwezig was, was Victor Valdes. De Spaanse sterdoelman meldde gekwetst af.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Met een blessure aan de dij, haastte Standard zich te preciseren, want Valdes heeft een verleden van knieproblemen. Hij werd om die reden ooit afgetest door AS Monaco. En bij zijn aankomst in Luik werd gefluisterd dat hij niet honderd procent fit zou zijn. Maar de 34-jarige Spanjaard slaagde in zijn medisch examen.

Er kon gisteren nog geen uitsluitsel worden gegeven over de ernst van de blessure, maar Valdes is wel onzeker voor de match van zondag op Westerlo. Het geeft Yannick Ferrera in elk geval een elegante uitweg als hij zou beslissen om zijn conclusies te trekken na het mistasten van Valdes tegen STVV en Guillaume Hubert opnieuw een kans te gunnen.

Ook Dino Arslanagic, Darwin Andrade, Beni Badibanga, Collins Fai, Jonathan Legear, Jean-Luc Dompé, Christian Brüls, Renaud Emond en Benjamin Tetteh trainden vandaag niet mee, zij werken vanavond een wedstrijd af met de beloften om matchritme op te doen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.