Celebs

Angelina Jolie: “Ik wilde nooit kinderen”

Angelina Jolie: “Ik wilde nooit kinderen”

Brangelina en hun kroost in 2011. Foto: pn

Angelina Jolie heeft samen met Brad Pitt zes kinderen, maar vroeger wilde de Amerikaanse actrice eigenlijk geen moeder worden. Dat heeft de 40-jarige ster zelf gezegd in een interview met persagentschap Associated Press.

Het gerucht doet de ronde dat Angelina Jolie een zevende kind zou willen adopteren nu ze in Cambodja aan haar nieuwste film, ‘First They Killed my Father’ werkt. Die roddel ontkent de brunette en ze gaat dieper in op het moederschap, dat aanvankelijk niet hoefde voor haar.

“Het is vreemd, ik wilde eigenlijk nooit een baby krijgen. Ik wilde nooit zwanger zijn en ik heb vroeger nooit op kinderen gepast. Ik zag mezelf gewoon niet als moeder”, zei Jolie, wiens stem momenteel te horen is in de animatiefilm ‘Kung Fu Panda 3'. Anno 2016 heeft Brangelina zes kinderen, waarvan drie geadopteerd. Hun namen zijn Maddox (uit Cambodja), Pax (uit Vietnam), Zahara (uit Etheopië), Shiloh, en de tweeling Vivienne en Knox.

Het is niet de eerste keer dat de actrice openlijk toegeeft dat ze nooit de intentie had om een gezin te stichten. Twee jaar geleden, in juni, zei ze tijdens een interview met Elle ongeveer hetzelfde. “Ik had nooit gedacht dat ik kinderen zou hebben, maar ik dacht ook dat ik nooit verliefd zou worden en de juiste persoon zou tegenkomen. Ik kom zelf uit een gebroken gezin en dan besef je dat het echte leven niet overeenkomt met dat uit sprookjes. Dan ga je ook niet actief op zoek naar de ware”, klonk het toen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees