Boek van Peter Van Impe van AST 77 laat inwoners van Tienen suikerstad ontdekken

Mooiste plekjes van de stad gebundeld

© vrs

© AST77

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Na een onderzoekstraject van drie jaar stelt Peter Van Impe van AST 77 uit Tienen een lijvig boek voor op het Stadsforum op 18 maart. De publicatie moet een instrument worden om de Tienenaar warm te maken voor alle unieke plekjes van de stad.

RAF VANMECHELEN

Tienenaren moeten meer uit hun huizen komen en gebruikmaken van de vele publieke ruimtes die hun stad rijk is. De twee edities van Parklife in de suikerstad waren al een mooie voorzet, en het boek ‘Tienen - Ontwerpend Onderzoekstraject’ wil de lezers meer inzicht geven in alle mogelijkheden en bezienswaardigheden die zich op een zucht van hun voordeur bevinden.

De publicatie kan gelezen worden als een gereedschapskist om de publieke ruimtes in de stad te activeren. “Het werd gaandeweg een traject dat de hele stad wist te enthousiasmeren”, zegt Van Impe. “We stellen het graag voor op het komende Stadsforum.”

INFO

Het Stadsforum vindt plaats op vrijdag 18 maart vanaf 19.30 uur in de oude Pakhuizen, Grote Gete in Tienen. Het boek is te koop voor 25 euro via ast77.be.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio