Beste vriend van Michel Van den Brande: "Ik vrees voor het ergste"

Temse - Hoewel er geen enkele aanwijzing bestaat over waar Michel Van den Brande zou kunnen zijn, is zijn familie samen met enkele vrienden al twee dagen op zoek naar hem. Ze gaan naar alle plaatsen waar de Kontrimo-baas, die bekend is uit 'The Sky is the Limit', zich zou kunnen bevinden, maar ook zij konden hem voorlopig niet terugvinden. Dat hij vertrokken is zonder gsm en nu volledig onbereikbaar is, baart hen erg grote zorgen. Ze willen nog niet wanhopen, maar vrezen wel het ergste.

De bonkige bedrijfsleider Michel Van den Brande (54), bekend van het populaire programma The Sky is the Limit, is vermist. Hij is spoorloos sinds woensdag, zegt het parket, dat spreekt van een onrustwekkende verdwijning. Michel was neerslachtig na de breuk met zijn vriendin Sofie.

Familieleden van Michel Van den Brande stapten woensdagavond in allerijl naar de politie. Ze konden Michel al de hele namiddag niet bereiken. Toen ze naar zijn appartement gingen, was hij er niet en zijn gsm stond uit. Niet van zijn gewoonte, dus werd de politie gecontacteerd.

Die verspreidde meteen een opsporingsbericht. Dat leverde tot op vandaag nog geen resultaat op.

De familie van Van den Brande is erg ongerust, net als vriend Pascal Van Nuffel.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees