Zag deze vrouw Michel Van den Brande voor het laatst?

Zag deze vrouw Michel Van den Brande voor het laatst?

Nancy Van Hee is de laatste die Michel Van den Brande heeft gezien. Foto: nmi

Blankenberge -

De vermiste Michel Van den Brande (54) ging woensdag nog ontbijten in hotel Corner House vlak voor zijn appartement in Blankenberge. Volgens de zaakvoerster was er niets abnormaals aan hem te merken. “Hij deed net zoals anders.”

Nancy Van Hee, de zaakvoerster van hotel Corner House op het Casinoplein in Blankenberge, is de laatste die Michel Van den Brande (54) heeft gezien. De zaakvoerder van stellingbedrijf Kontrimo kwam daar woensdagmorgen nog ontbijten.

“Er was toen niets vreemds aan hem te merken”, zegt Nancy. “Hij deed zoals anders. Op televisie zie je soms dat hij ‘s morgens zijn potje met pilletjes neemt. Wel, dat deed hij ook gewoon. Ik merkte wel dat hij een beetje verkouden was. Maar dat is natuurlijk niet erg. Ik schrok dan ook toen ik ‘s avonds hoorde dat hij vermist was.”

De bedrijfsleider uit het TV-programma The Sky is the Limit is sinds woensdagmorgen vermist. Een bewakingscamera registreerde zijn BMW toen nog in de Lippens-laan in Knokke. Sindsdien ontbreekt elk spoor van Van den Brande.

Nancy schrikt ervan dat zij de laatste persoon is die Michel gezien heeft. “Ik hoop dat hij snel weer ergens levend en wel opduikt. Maar intussen doet hij zijn kinderen toch wel wat aan, zeg.”

Vriendelijke, correcte man

Michel kwam geregeld over de vloer bij Nancy in het hotel om te ontbijten. Zij kent hem als een vriendelijke, correcte man. “We zwanzen en lachen wel vaak als hij hier is”, zegt ze. “Diepe gesprekken zijn dat niet, maar hij is wel sympathiek. Hij heeft een harde stijl, ja. Maar zo was hij nu eenmaal.”

De hoteluitbaatster hoopt dan ook dat de stellingbouwer binnenkort weer aan de ontbijttafel zit. “Ik hoop op een goeie afloop”, zegt ze. “Want ik ben zelf ook wat van mijn melk door zijn verdwijning.”

Michel Van den Brande stuurde dinsdagavond en woensdagmorgen nog twee verontrustende sms’jes naar zijn neef. Daarin zei hij dat hij het niet meer zag zitten. Hij vertrok zonder zijn gsm, maar met de enige wagen van zijn wagenpark zonder track and trace-systeem.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees