Mooier zie je ze niet vaak: toverij in Nederlandse tweede klasse

Wondergoal Johnatan Opoku bij VVV - NAC

Weergaloos!

Geplaatst door FOX Sports NL op vrijdag 26 februari 2016
In de Nederlandse tweede klasse won VVV met 4-3 van NAC Breda. De vierde goal van Opoku was er eentje van ongeziene schoonheid: de spits toverde in het strafschopgebied en lobde de bal uiteindelijk over de doelman in doel.

Bij de thuisploeg speelde onze landgenoot Kristiaan Haagen overigens een hoofdrol: de 20-jarige verdediger scoorde de twee eerste goals van VVV maar scoorde in het slot ook nog een own goal...

VVV staat zo tweede in de eerste divisie, op zes punten van leider Sparta. NAC staat vierde.

Excelsior doet goede zaak in Eredivisie 

Op de 25e speeldag in de Nederlandse Eredivisie heeft Excelsior een goede zaak gedaan in de degradatiestrijd. In eigen huis legden de Rotterdammers NEC met 2-0 over de knie. Tom van Weert (13. en 81.) tekende voor beide doelpunten. Bij de thuisploeg hield doelman Tom Muyters zijn netten schoon. NEC liet aanvaller Anthony Limombe de wedstrijd volmaken, verdediger Bart Buysse kwam niet van de bank.

Dankzij de driepunter heeft Excelsior Willem II, dat zich net boven de degradatiezone bevindt, bijgebeend. Beide clubs hebben 22 punten, maar Willem II mag zaterdagavond nog op bezoek bij Vitesse. NEC is achtste. .

Corrigeer