Vermiste Michel Van den Brande meldt zich bij politie

Vermiste Michel Van den Brande meldt zich bij politie

Foto: ISOPIX

Blankenberge -

Het parket van Brugge meldt dat Michel Van den Brande (54) uit ‘The Sky is the Limit’ terecht is. De bedrijfsleider van stellingbouwer Kontrimo bood zichzelf aan bij de politie van Blankenberge.

“Hij is gezond en wel”, meldt het parket, dat zich verder onthoudt van commentaar. De politie van Blankenberge deelde het heuglijke nieuws zaterdagavond ook op Twitter.

Breuk met Sofie

Familieleden van Michel Van den Brande stapten woensdagavond in allerijl naar de politie. Ze konden Michel al de hele namiddag niet bereiken. Toen ze naar zijn appartement in Blankenberge gingen, was hij er niet en stond zijn gsm uit. Niet van zijn gewoonte, dus werd de politie gecontacteerd. Die verspreidde meteen een opsporingsbericht. Later bleek dat Van den Brande nog was gaan ontbijten bij een zaak om de hoek en een laatste keer was gezien door ooggetuigen in Knokke, daarna was elk spoor bijster. Van den Brande was dan ook vertrokken met een BMW zonder traceersysteem.

Enkele dagen eerder raakte bekend dat Van den Brande niet langer samen is met de tien jaar jongere Sofie Van Remoortel, die ook te zien was in ‘The Sky Is the Limit’. In Dag Allemaal beschuldigde zij hem van bedrog en vertelde hij dat Sofie hem geslagen had. Het was al de achtste keer dat de twee een punt gezet hadden achter hun relatie. Zondag postte Van den Brande nog op Facebook dat hij ziek was geweest en dat het “privé niet mee gaat”.

Vrienden en familieleden van Van den Brande gingen de afgelopen dagen op zoek. Hoewel ze hoopten dat hij zich enkele dagen had teruggetrokken in het buitenland, vreesden ze toch het ergste. Programmamaker en vriend Peter Boeckx reageert alvast opgelucht op Facebook.

M'n grote teddybeer is levend en wel terug thuis??????

Posted by Peter Boeckx on Saturday, February 27, 2016

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees