"Kussen? Ja ja, doe maar": dat laten de vrouwelijke fans van Sven Nys zich geen twee keer zeggen...

S V E N, het laatste jaar

Op zondag 21 februari 2016 reed Sven Nys zijn allerlaatste officiële veldrit. Regisseur Jan Vandermotte volgde Sven het voorbije jaar op de voet: bij Sven thuis, op het BK mountainbiken, tijdens trainingen en stages, én tijdens de veldritten zelf. En ook de verdiende kussen van vrouwelijke fans ontbreken hier niet.Nooit eerder werd een levende legende uit de Belgische sport een jaar lang zo intensief gedocumenteerd tijdens zijn actieve carrière. De documentaire S V E N - Het laatste jaar, kan je op maandag 7 en 14 maart om 21.05 u op Canvas én ook online bekijken. http://cnv.as/svennys

Geplaatst door Canvas op maandag 29 februari 2016
Vanavond is het zover: dan gaat de documentaire "Sven - Het Laatste Jaar" in première in de Kinepolis van Antwerpen. Nys zelf heeft de film nog niet helemaal gezien, bekende hij vanmorgen op Studio Brussel. In een laatste preview van productiehuis DeMENSEN in samenwerking met Canvas zien we alvast een voorbeeld van de aantrek van Nys bij zijn vrouwelijke supporters.

Eén vrouw slaagde er zelfs in Nys twee keer op enkele seconden tijd te zoenen. En daar was ze toch even niet goed van. Nys had er misschien wel zelf om gevraagd: "Kussen? Ja ja, doe maar..."

Vanaf vanavond kan je de volledige docu dus bekijken in de bioscoop, op maandag 7 en 14 maart zendt Canvas de film in twee delen uit. 

Corrigeer