Suarez speelt voor transfer naar Spanje, Trezeguet terug naar Al Ahli

Suarez speelt voor transfer naar Spanje, Trezeguet terug naar Al Ahli

Matias Suarez is aan zijn laatste maanden bij Anderlecht bezig. Foto: Photonews

Matias Suarez is mogelijk aan zijn laatste seizoen bij Anderlecht bezig. Het contract van de Argentijnse aanvaller loopt af in juni 2017 en het ziet er voorlopig niet naar uit dat de club hem een nieuw voorstel zal doen. Om er nog wat geld voor te vangen, moet Anderlecht hem deze zomer van de hand doen.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Op een dag wil Suarez terugkeren naar zijn grote liefde Belgrano in Argentinië, maar op 28-jarige leeftijd wil hij eerst nog eens proeven van zijn lievelingscompetitie: de Primera Division. Zondag tegen Standard zaten er al twee Spaanse clubs op de tribune in het Constant Vanden Stockstadion: Granada en Villarreal. Tijdens de play-offs zullen er nog meer afzakken naar Anderlecht, want de naam van Suarez gaat druk over de tongen in Europa. Ook de Italiaanse clubs Sampdoria en Atalanta zaten voor hem op de tribune en zelfs de scouts van Manchester United, Arsenal en Everton – die niet voor hem naar Anderlecht kwamen – waren aangenaam verrast. Tegen Olympiakos speelde hij al sterk en zondag stond hij nog eens negentig minuten tussen de lijnen én kon hij scoren. Ondanks zijn moeizaam seizoen zit Suarez trouwens al aan vijf competitiegoals. Toch zal Anderlecht geen 12 miljoen euro – wat CSKA Moskou in 2012 bood – meer vangen voor Suarez. Het transferbedrag zal eerder tussen de 3 en de 5 miljoen liggen.

“Trezeguet terug naar Al Ahli”

Mahmoud Hassan ‘Trezeguet’ speelt volgens Egyptische media volgend seizoen ook niet meer voor Anderlecht. Al Ahli zou in de media gezegd hebben dat Trezeguet op het einde van het seizoen terugkeert. Tijdens de wintertransferperiode deed Al Ahli – dat Trezeguet verhuurt aan paars-wit – al een poging om de Egyptische belofte terug te halen, maar Trezeguet wilde toen nog zijn kans gaan bij Anderlecht. Maar hij past niet in de plannen van Hasi. De laatste weken zat hij zelfs niet meer op de bank.­

Corrigeer

Meest Gelezen Sport