Celebs

Marvin pakt zijn koffers in 'Temptation Island'

De ultieme relatietest in 'Temptation Island' wordt Marvin te veel. Terwijl de anderen zich voorbereiden op het tweede kampvuur, pakt hij zijn koffers. Hij weet natuurlijk welke beelden zijn vriendin Louise op háár kampvuur zal te zien krijgen: zijn verjaardagsnacht met Chiara...

Louise was al onder de indruk na het eerste kampvuur. Daar zag ze hoe Marvin een romantische strandwandeling beleefde met verleidster Jill. "Het was schrikken, zeker na twee dagen, ik had het niet verwacht", vertelt ze aan Ayse. Maar aan de camera's vertelt ze dat ze vol goede moed naar het tweede kampvuur trekt. "Hij heeft misschien wel een zoen gegeven, maar dat stelt niets voor. Ik sta open voor nieuwe, goede beelden", klinkt het.

Wat Louise niet weet, is dat Marvin op het manneneiland van bil is geweest met verleidster Chiara, en op het punt staat om het eiland te verlaten. "Niemand kan mij overtuigen. De koffer staat klaar, het is een done deal", vertelt hij aan verleidster Véronique. Die heeft met Marvin te doen, en hoopt dat hij alsnog blijft. Maar Marvin blijft bij zijn standpunt. "Louise is een veel te goed meisje voor mij. Als je echt iemand graag zie, hoe kan je haar dan zo'n pijn doen?"

Houdt Marvin de relatietest echt voor bekeken? We zien het woensdag in 'Temptation Island', om 21u op VIJF

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees