Kitsch, koks en topdj's op nieuw Rijvers festival

De organisatie van Rijvers Festival start nu zaterdag met de ticketverkoop. Foto: cte

Zomergem -

Het worden nu al zeker drie mooie augustusdagen op Rijvers. Op vrijdag draait topdj Charlotte De Witte, op zondag staat naast K3 ook 2 Fabiola op de affiche. De beloofde, grote namen voor de zaterdag zijn (nog) niet bekend.

Alweer een knappe naam voor het Rijvers Festival: Charlotte De Witte, die bekend raakte als dj Raving George, wordt de blikvanger op de Kick Off Party op vrijdag. De Witte, een dj met nationale en internationale uitstraling, stond al op Tomorrowland, Pukkelpop, Laundry Day en I Love Techno, en is resident-dj bij het StuBru-programma ‘Playground’.

Zaterdag staat in het teken van ‘Taste the Music’. Verhasselt: “Een onuitgegeven liveband met bekende artiesten brengen al even bekende nummers. Bekende koks brengen, speciaal voor Rijvers Festival, de lekkerste hapjes van Vlaanderen. Die dag wordt Rijvers een uniek feest- en fooddorp. Hier pakken we ook uit met een stunt: de mensen mogen zélf kiezen welke artiest zij nog live op ons podium willen zien. Binnenkort lanceren we de oproep op onze site en op onze Facebookpagina.” Zondag wordt ‘Stars & Kitsch’, een grote, foute party.

Een weekendticket met volledig vrije toegang, van vrijdag tot en met zondag, kost 35 euro. Voor een dagticket betaalt u 15 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen een Magic Kids Pass aankopen: die kost 25 euro voor het hele Rijvers Festival-weekend.

Kaarten zijn te koop vanaf nu zaterdag, 5 maart, 12 uur stipt, via www.rijversfestival.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio