voetbal3DE PROVINCIALE BEendracht De Haan, SK STEENBRUGGE a - Kris Brackx neemt met De Haan leiding over van Steenbrugge

“We willen deze eerste plaats niet meer afstaan”

“We willen deze eerste plaats niet meer afstaan”

Kris Brackx weet dat het slotprogramma van zijn team op papier goed meevalt. Foto: BART VANDENBROUCKE

De Haan -

Dankzij de eigen 0-3-winst in Moerkerke en de 3-0-nederlaag van Steenbrugge bij Daring Ruddervoorde staat De Haan nu alleen op de eerste plaats.

Bartel Declerck (Steenbrugge): “Wil afscheid met de titel”

SK Steenbrugge verloor met 3-0 bij Daring Ruddervoorde en is leider af. “We moeten geen excuses zoeken. We waren niet goed”, aldus Bartel Declerck. “De Haan speelde uit bij Moerkerke en wij stonden voor de moeilijke trip naar Ruddervoorde. Iedereen besefte dat we voor een belangrijk weekend stonden”, zegt Bartel Declerck. “De Haan won, terwijl wij het lieten afweten. De Haan is de nieuwe leider, maar wij zullen er alles aan doen om druk te blijven zetten. Het klopt dat we het niet meer zelf in handen hebben. We moeten zelf een foutloos parcours afwerken.”

Nogal wat spelers verlaten straks SK Steenbrugge. “We zullen er alles aan doen om afscheid te nemen met een titel. De jongste twee seizoenen draaiden we mee bovenin en dat wekt de interesse van andere clubs”, besluit Bartel Declerck, die naar FC Veldegem trekt.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio