Sevilla bevestigt interesse in Praet: “Internationale top”

Sevilla bevestigt interesse in Praet: “Internationale top”

Foto: Photo News

Oscar Arias, die deel uitmaakt van de technische staf van Sevilla, heeft de interesse van de Spanjaarden in Anderlecht-speler Dennis Praet bevestigd. “Hij is internationale top en wordt nog altijd beter”, vertelde de voormalige voetballer aan Estadio Deportivo.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Wij meldden u afgelopen week al dat Sevilla weer op vinkenslag ligt voor Dennis Praet (21), die komende zomer zal vertrekken bij Anderlecht.

Tegen Olympiakos werd hij opnieuw gescout door de nummer zes uit de Primera Division. Sevilla deed vorig jaar al een bod van 6 miljoen, maar dat was toen te weinig. Nu de flankspeler straks zijn laatste contractjaar ingaat, doen de Spanjaarden mogelijk een nieuwe poging.

Oscar Arias, de rechterhand van technisch directeur Monchi bij Sevilla, liet er bij Estadio Deportivo alvast weinig twijfel bestaan. “Praet is zeer goed. Monchi kent hem al lange tijd. Hij is internationale top, en zijn prestaties gaan nog steeds in stijgende lijn. Wij zijn echter niet de enige gegadigde: er is ook interesse van andere clubs.”

Bij Sevilla zou Praet de vervanger moeten worden voor Ever Banega, die lijkt te gaan vertrekken.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.