Mama van 34 verbaast iedereen in The Voice

Wie Alisan Porter in The Voice zag zingen, gelooft nooit dat de 34-jarige Amerikaanse vrouw een zwaar verleden heeft met drugs en alcohol. De mama van twee kinderen blies de jury omver met haar verbluffende auditie.

Juryleden Christina Aguilera, Pharrell Williams, Blake Shelton en Adam Levine wisten niet wat hen overkwam toen ze Alisan Porter (34) hoorden zingen tijdens haar auditie in The Voice. De Amerikaanse vrouw bracht Blue Bayou van Roy Orbison en het duurde amper enkele seconden voor alle coaches zich omdraaiden.

Dat was niet verwonderlijk: Porter zingt het lied alsof ze nooit iets anders gedaan heeft. Geen verrassing wanneer je dan hoort dat ze eigenlijk een kindsterretje is, dat in 1991 schitterde in de film Curly Sue. Nadien ging het snel bergaf: drank en drugs gooiden roet in het eten. Zo erg zelf dat ze er ernstige problemen door kreeg.

Maar met haar auditie in The Voice lijkt de 34-jarige vrouw nu echt op het goede pad. Ze is al acht jaar nuchter, is gelukkig getrouwd en heeft twee kindjes met haar man. “Ik wilde gewoon een goede mama zijn”, sprak ze de om haar vechtende juryleden toe. “Maar het is duidelijk: het leven heeft meer in petto voor mij.” Waarop ze zich aansluit bij het team van Christina Aguilera.

Alison in 'Curly Sue':

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees