Adele bezorgt terminaal zieke fan unieke verrassing

Adele bezorgt terminaal zieke fan unieke verrassing

Foto: Twitter

De Britse popster Adele heeft de 12-jarige Rebecca de dag van haar leven bezorgd. Het terminaal zieke meisje kreeg een verrassingsbezoek van de zangeres. “Ik kan het niet geloven”, zegt ze.

Van ’s ochtends tot ’s avonds staat de muziek van Adele op ten huize Gibney. De 12-jarige Rebecca is dol op de zangeres. Het terminaal zieke meisje - ze heeft nog drie maanden te leven - lijdt aan hersenverlamming en epilepsie, is blind en kan niet wandelen of praten. “Alles wat ik voor haar wil, is dat Adele eens op FaceTime iets tegen haar zou willen zeggen of dat ze eens een videoboodschap stuurt. Dat zou haar droom doen uitkomen”, schreef haar moeder Tracy vorig jaar al op de pagina van de campagne die ze opgezet had.

De verbazing van Rebecca was dan ook enorm toen niemand minder dan Adele bij de start van haar wereldtournee aan haar deur in Belfast kwam aanbellen. “Ze kon het echt niet geloven”, zegt mama Tracy. “Mijn dochter heeft de persoon ontmoet van wie ze houdt en dat ga ik nooit vergeten. Adele speelde met haar haar,  hield haar hand vast en vroeg haar naar Frozen. Ze was echt geweldig.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees