Man slaat op de vlucht voor politie, maar verongelukt even verderop

Man slaat op de vlucht voor politie, maar verongelukt even verderop

Foto: vrs

Scherpenheuvel-Zichem -

Een 34-jarige bestuurder is vannacht om het leven gekomen toen hij met zijn wagen tegen een elektriciteitspaal knalde in Scherpenheuvel. Hij was op de vlucht geslagen voor een politiecontrole. Zijn passagier, een 31-jarige vrouw, is gewond geraakt bij het ongeval.

Afgelopen nacht rond 2.30 uur wilde een interventieploeg van de politie een wagen controleren op de Mannenberg in Scherpenheuvel. De bestuurder was echter niet van plan om te stoppen en sloeg met hoge snelheid op de vlucht.

De wagen was al snel uit het zicht van de politie, maar even verderop in de Tiensestraat, verloor de bestuurder de controle over het stuur. Hij raakte een elektriciteitspaal en werd uit het voertuig geslingerd. De bestuurder, een 34-jarige man zonder vaste verblijfsplaats, overleefde het ongeval niet.

De passagier, een 31-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem, zat nog in het voertuig en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen. De Tiensestraat was tot 8 uur vanochtend afgesloten voor het verkeer omdat de elektriciteitspaal de weg versperde.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees