Jan Paternoster en Daan waken over Duvel

Puurs - Brouwerij Duvel Moortgat heeft maandag een nieuwe tv-spot gelanceerd waarin het unieke rijpingsproces van het speciaalbier Duvel centraal staat. De kijker wordt meegenomen op een nachtelijke reis doorheen de brouwerij om uiteindelijk uit te komen in de mythische rijpingskelders van Duvel.

Hij maakt er vanop de eerste rij mee met hoeveel passie, zorg en vakmanschap de rijpende duvelflesjes omringd worden. Het gaat zelfs zover dat Jan Paternoster, frontman van de band Black Box Revelation en Belgische singer-songwriter Daan hun gitaar bovenhalen en het beste van zichzelf geven om het bier optimaal te laten rijpen tijdens de nacht-shift. Samen met hun muzikaal talent, als extra ingrediënt voor het rijpende bier, staat Duvel garant voor een uniek proces van 90 dagen en een unieke smaakervaring.

Michel Moortgat: “Duvel brouwen en hergisten duurt in totaal 90 dagen. De oorspronkelijke giststam werd door de familie Moortgat in de jaren 1920 geselecteerd en is afkomstig uit Schotland en het is die gist die we nog steeds gebruiken. In deze nieuwe TV-spot willen we tonen dat je voor kwalitatief, goed en lekker bier, niet over 1 nacht ijs gaat, maar dat je de tijd neemt om met de meest kwalitatieve ingrediënten een speciaal bier te brouwen. En we zijn vereerd om hiervoor te kunnen samenwerken met Belgisch toptalent dat evenveel passie en toewijding in hun muziek steekt."

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees