Inschrijven voor leuke workshops met jeugdboekenweek

Inschrijven voor leuke workshops met jeugdboekenweek

Foto: JB

Boom - ‘Weg van de stad’ is de slogan van de Jeugdboekenweek die eindigt op 20 maart en kadert in de campagne ‘Iedereen Leest’ voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. De Boomse bib organiseert twee workshops, om lezen nog leuker te maken.

"Met dit jaarlijkse boekenfestival willen we aandacht voor het plezier van lezen, voorlezen en naar illustraties kijken, met twee leuke workshops voor kinderen", legt bibliothecaris Dara De Bruyn uit. De eerste workshop heeft als thema ‘Het 1001 Stripheldenboek: een knettergek bladerboek’. Met ondersteuning van tekenares Vero Beauprez. Ze houdt van steden en natuur, gaat graag op reis in haar verbeelding en ontmoet daar de vreemdste wezens…Afspraak op zaterdag 12 maart van 14u tot 16u, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

De andere workshop ‘Dansen met Prentenboeken’ is een prentenboeken-danssessie voor kleuters van 3 tot 5 jaar. "Er wordt afwisselend gelezen, gedanst en weer gelezen en gedanst". An-Sofie Maes is dansdocente en kleuterleerkracht in het dagelijkse leven. Afspraak zaterdag 12 maart van 14u tot 14.30u in de bibliotheek, Antwerpsestraat 100. Deelnemen aan de gratis workshops kan door in te schrijven aan de jeugdbalie van de bib, via bibliotheek@boom.be of 03-888.38.52.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio