Uniqlo opent op 25 maart in Wijnegem Shopping Center

Wijnegem -

De Japanse modeketen Uniqlo opent haar tweede Belgische winkel op 25 maart in het Wijnegem Shopping Center. Uniqlo werkt voor de lancering samen met vier lokale ambassadeurs, waaronder Véronique Leysen.

Dat er een tweede winkel van de Japanse modeketen de deuren zou openen in Wijnegem, was al langer bekend. Nu weten we ook wanneer. De nieuwe Uniqlo op het gelijkvloers van het Wijnegem Shopping Center zal collecties voor dames, heren en kinderen verkopen, en dit op een winkeloppervlakte van zo’n 650 vierkante meter.

In oktober 2015 opende op de Meir de allereerste Belgische winkel van Uniqlo. “Het stemt ons dankbaar te zien hoe de Antwerpenaren Uniqlo en onze LifeWear-filosofie in hun hart hebben gesloten”, zegt Takao Kuwahara van Uniqlo Europe. “We kijken alvast uit naar de opening van onze winkel in het Wijnegem Shopping Center, waar we zowel de lokale bevolking als bezoekers zullen verwelkomen.”

Uniqlo viert de opening van zijn tweede winkel in België met een speciale ‘People-campagne’. Daarvoor treden Véronique Leysen van Maurice Coffee & Knits, radiopresentator Stijn Van de Voorde, Sihame El Kaouakibi van Let’s Go Urban en A Woman’s View en bakker Marc Jacobs op als ambassadeur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio