Marlux-Napoleon Games wil Gianni Vermeersch weg

Marlux-Napoleon Games wil Gianni Vermeersch weg

Foto: BELGA

Veldrijder Gianni Vermeersch ligt nog twee jaar onder contract bijMarlux-Napoleon Games, maar manager Jurgen Mettepenningen wil van hem af. De 23-jarige crosser, die het voorbije seizoen onder meer een akkefietje had met Sven Nys, is niet langer welkom in het team.Dat meldt Veldritkrant.be.

Vermeersch is één van de vijf eliterenners met contract bij Marlux-Napoleon Games. Hij heeft in principe nog een contract voor twee jaar, maar liever wil Mettepenningen af van de crosser en het team uitbouwen rond Kevin Pauwels en Michael Vanthourenhout.

Vermeersch is momenteel op reis, maar Mettepenningen wil daarna met de crosser samen zitten en één en ander bespreken, vooral dan zijn vertrek uit het team dat duidelijk niet tevreden is over zijn resultaten. “Ik heb inderdaad aan Gianni laten weten dat onze wegen scheiden zodra hij een ander team vindt”, laat Mettepenningen optekenen op de site. Maar meer wilde hij daar niet over kwijt.

Bij welke ploeg de jonge Vermeersch dan wel onderdak moet vinden wordt een moeilijke zaak voor de crosser die het voorbije jaar een paar keer over de tongen ging op niet altijd even positieve wijze.

Corrigeer