Vaughters en Tinkov vechten Twitterrel uit (en ook Armstrong doet mee)

Vaughters en Tinkov vechten Twitterrel uit (en ook Armstrong doet mee)

Foto: Belga

Jonathan Vaughters en Oleg Tinkov zijn niet de beste vrienden. De ploegmanager van Cannondale kreeg het dit weekend al aan de stok met eigenaar van Team Tinkoff op Twitter en woensdag was het opnieuw raak. Al kwam deze keer ook Lance Armstrong zich moeien...

Wielrennen op Sportwereld.be

Tinkov reageerde afgelopen weekend op een tweet van Vaughters met een foto van twee glazen wijn, waarna een vreemde discussie ontstond en de Rus enkele plaagstoten uitdeelde in verband met het succes van Cannondale in vergelijking met dat van zijn team.

De flamboyante teameigenaar verwijderde een deel van zijn tweets, maar kon het niet laten om zijn collega toch opnieuw op zijn paard te zetten met een tweet. "Ga je nu akkoord met de glazen? Ik heb gehoord dat je Cannondale gaat verliezen als sponsor, spijtig man!"

"Welke ezel probeert een sponsor te ondermijnen en valselijk onzekerheid te creëren op Twitter? Oleg Tinkov", reageerde Vaughters vrijwel meteen. HIj vertelde er iets later bij dat zijn team binnenkort een tweede sponsor zal aankondigen.

Tinkov viel daarna stil, maar ene Lance Armstrong niet. "Zegt de kerel die alles weet van het ondermijnen van anderen..."

Corrigeer