“Donald Trump, het wordt tijd jouw penis te tonen”

“Donald Trump, het wordt tijd jouw penis te tonen”

Het was een zeer bizar moment; Donald Trump die tijdens een televisiedebat stoeft over zijn penis. “Met de maat en vorm ervan is absoluut niks mis”, zo verzekerde hij. De New Yorkse komische website CollegeHumor wil daar nu bewijzen van zien.

“Show us your penis”, zo begint het ironisch bedoelde filmpje. Met die ludieke boodschap wil het komische collectief van College Humor Donald Trump overhalen om ook te bewijzen wat hij beweert . “We weten hoeveel belang je hecht aan transparantie”, zo zeggen ze. “Zo eiste je het geboortecertificaat van Obama of wilde je de e-mails van Hillary Clinton zien.”

“We willen niet nadenken over jouw klokkenspel”

De studenten willen weten of Trump de waarheid spreekt. “Geloof ons, we willen niet nadenken over jouw klokkenspel. Maar je hebt het zelf aangebracht. Je hebt het Amerikaanse volk beloofd dat jouw penis geweldig was. Dus nu is het tijd om dat ook te tonen.”

In het filmpje brengen de studenten van College Humor aan dat ze Trump wel zouden wíllen geloven. “Maar statistieken hebben al aangetoond dat zo’n 78 procent van wat je zegt niet echt altijd klopt.”

Het studentencollectief vraagt Trump een foto vrij te geven waarop zijn gezicht te zien is en “zijn Dongald”. “Als het zo indrukwekkend is, dan heb je niets te verbergen. We weten dat je niet bescheiden bent. Je hebt over jouw penis gepraat op nationale televisie...Als bewijs dat je het zou verdienen om president van Amerika te worden...”

“En dit heeft niks met partijpoltiek te maken”, zo gaan ze verder. “Mocht Hillary Clinton hetzelfde gezegd hebben, zouden we allemaal daar bewijs van willen zien. Als je er niks van zou gezegd hebben, zou het ook geen issue geweest zijn.”

4 miljoen dollar voor goed doel

Het humoristisch collectief gaat zelf snog iets verder. Ze beloven 4 miljoen dollar te storten aan een goed doel dat Trump zelf mag kiezen, als Trump een foto vrijgeeft waarop objectief kan worden vastgesteld dat zijn penis “geen problemen heeft”. De studenten roepen Twitteraars ook nog op om via de hashtag #trumpshowusyourpenis de oproep kracht bij te zetten.

“So Trump, It’s time to put up, or to shut op” (Dus Trump: toon het of zwijg, red.), zo besluiten ze.

Het filmpje werd intussen al bijna een miljoen keer bekeken.

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S