Man ziet vrouw springlevend op televisie twee jaar na haar begrafenis

Man ziet vrouw springlevend op televisie twee jaar na haar begrafenis

Foto: ss

Na een tragisch verkeersongeluk belandde de vrouw van Abragh Mohamed met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Ze overleed ter plaatse. Of dat was toch wat de dokters de man vertelden. De shock was dan ook groot toen zijn vrouw, twee jaar na haar “dood”, plots opdook in een populair televisieprogramma.

De vrouw werd twee jaar geleden binnengebracht in een ziekenhuis in Casablanca (Marokko) na een ernstig verkeersongeval. De dokters hadden weinig hoop. De verwondingen van de vrouw, wiens naam niet gekend is, waren te ernstig.

Maar ondanks het vreselijke nieuws kreeg haar man, Abragh Mohamed, te horen dat ook bij het overlijden de rekening betaald moest worden. Hij reisde daarom vier uur naar huis, in het bergstadje Azilal, om geld te halen. Toen hij terug aankwam in het ziekenhuis, werd hem verteld dat zijn vrouw overleden was.

Shockerend nieuws

De weduwnaar kreeg het lichaam van zijn vrouw mee in een kist. Samen met enkele familieleden regelde hij haar begrafenis in Azilal.

Maar twee jaar later kreeg de weduwnaar shockerend nieuws. Zijn “overleden” vrouw was te zien in een televisieprogramma dat bedoeld is om mensen die het contact met elkaar verloren zijn weer samen te brengen. De vrouw kwam aan de lijn in het populaire Marokkaanse programma ‘Al Mujtafun (Verdwenen)’ en zei dat ze het contact met haar man verloren was. Ze kon zelfs zijn naam en voormalig adres geven.

De weduwnaar was zelf niet naar het programma aan het kijken, maar kreeg het nieuws te horen van vrienden. “Ik wist niet dat we een ander lichaam begraven hadden en dat mijn vrouw nog steeds in leven was”, zegt Abragh Mohamed aan Spaanse media.

Geheugenverlies?

De vraag blijft natuurlijk waar het zo mis is gelopen. Waarom duurde het zo lang vooraleer de vrouw contact zocht? Waar is ze in tussentijd geweest?

Eén theorie is dat ze aan geheugenverlies leed.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees