Celebs

Ex-vriendin: “Marvin en Louise waren nooit een koppel, hoogstens fuck buddy’s”

Ex-vriendin: “Marvin en Louise waren nooit een koppel, hoogstens fuck buddy’s”

Het gerucht dat al weken in Vlaanderen circuleerde, is nu ook bevestigd: Marvin en Louise waren helemaal geen koppel toen ze naar ‘Temptation Island’ vertrokken. Dat bevestigt de ex-vriendin van Marvin, die tot vlak voor de opnames een relatie met hem had, aan Het Laatste Nieuws. “De ultieme relatietest? Laat me niet lachen.”

‘Temptation Island’ zat in september met een probleem: een koppel had last minute afgehaakt voor de ultieme relatietest. Plots kwam er een nieuw koppel op de proppen: Marvin en Louise. Onze krant ontdekte al eerder dat zij helemaal niet als koppel naar Thailand trokken. Vrienden, dat wel, maar van een relatie was naar verluidt geen sprake. Maar tv-zender VIJF ontkende in alle toonaarden dat het duo snel-snel was gecast door het productiehuis. “We hebben deze roddel al eerder horen waaien, maar zijn zeker dat Marvin en Louise als koppel aan dit programma vrijwillig hebben meegewerkt. Van aandringen van onze zijde is zeker geen sprake. Bij geen enkel lid van de cast zouden we zoiets doen”, zei Camiel Scheer, executive producer bij Warner Bros een paar weken geleden nog in onze krant.

Nu is er dan toch bevestiging van het verhaal. Isabel, een jonge vrouw die tot in september een relatie met Marvin had, doet voor het eerst haar verhaal in Het Laatste Nieuws. Hun relatie strandde echter toen Isabel op Erasmus trok naar Valencia, en Marvin haar in België bedroog met Louise. Maar de grootste verrassing moest nog komen. Toen Isabel in december terug naar België kwam, bleek dat Marvin intussen had deelgenomen aan ‘Temptation Island’. Niet als vrijgezel, maar als koppel met Louise. Ze waren al acht maanden samen, klonk het in de aankondiging van het programma. Isabel haar mond viel open van verbazing. “Het is te gek voor woorden. Van een ultieme relatietest kan geen sprake zijn, dit was een relatietest tussen twee vrijgezellen. Ze waren hooguit fuck buddy’s”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Het zou natuurlijk wel verklaren waarom Marvin er zo stevig invloog op het vrijgezelleneiland. Na vier nachten in Thailand had hij al met drie verschillende vrouwen gekust, en was hij op zijn verjaardag naar bed geweest met Chiara. In de laatste aflevering zagen we dat Marvin was bijgedraaid, dat hij zijn Louise zo graag zag en voortaan braaf ging zijn. Het is dan ook af te wachten hoe het programma verder vordert. Zal ‘Temptation Island’ nog duidelijkheid scheppen over de relatie tussen Marvin en Louise? Het Laatste Nieuws beweert van wel, en zegt dat Marvin in de laatste aflevering uit de biecht zal klappen over zijn dubbelleven met twee liefjes. VIJF en productiehuis Warner Bros blijven voorlopig echter alles ontkennen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees