Wie speelt Play-off 1, wie degradeert? Dit denkt u ervan

Wie speelt Play-off 1, wie degradeert? Dit denkt u ervan

Foto: rr

Nog één wedstrijd scheidt ons van de play-offs. Zowel in de strijd om Play-off 1 als tegen de degradatie is er volop spanning. Wij vroegen het onze bezoekers, en die waren vrij duidelijk: Westerlo zakt, Standard speelt Play-off 1.

Volg de volledige speeldag hier LIVE

Standard is momenteel zesde met 41 punten. Dat is er één meer dan Zulte Waregem en twee dan Kortrijk. De Rouches mogen op bezoek in Mechelen, altijd moeilijk, maar toch gelooft 63% van de 5.000 stemmers in de mannen van Ferrera. 30% gelooft dat Zulte Waregem (thuis tegen Moeskroen) er nog raakt, 7% heeft vertrouwen in KV Kortrijk. Straf, want dat moet op bezoek bij Anderlecht. 

Helft gelooft in Westerlo

De degradatiestrijd mag er ook wezen: Westerlo ontvangt thuis Waasland-Beveren en kan aks het wint STVV (thuis tegen Lokeren) en OHL (thuis tegen Club Brugge) nog inhalen. Precies de helft van onze bezoekers gelooft nog in een Kempense stunt, terwijl 32% procent OHL ziet zakken en 18% STVV richting degradatie stuurt.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.