Celebs

Cindy Crawford en dochter schitteren op Vogue-cover

Cindy Crawford en dochter schitteren op Vogue-cover

Cindy Crawford samen met dochter Kaia en zoon Presley in 2014. Foto: Photonews

De opvolging is alvast verzekerd in het gezin van Cindy Crawford. Het Amerikaanse topmodel schittert op de cover van Vogue samen met dochter Kaia. Hoewel het meisje nog maar 14 is, heeft ze duidelijk de looks van haar mama geërfd.

Hoewel Kaia Gerber nog maar 14 is, lijkt haar toekomst in de mode-industrie nu al verzekerd. Zo scoorde ze eerder een contract bij het grote internationale modellebureau IMG Models. In februari raakte bovendien bekend dat ze als model zal fungeren in de lentecampagne van Alexander Wang en ondertussen was ze ook al in Vogue Italia te zien. Maar nu is haar gelukt waar elk model van droomt, de cover van de Franse Vogue halen en dat dan nog samen met mama Cindy. Niemand minder dan de bekende fotograaf Mario Testino maakte de foto.

Cindy Crawford deelde de cover zelf op Instagram. "Wat een bijzonder moment, deze cover te mogen delen met mijn dochter", klinkt het in het onderschrift. Deze krijgt ongetwijfeld een mooi plaatsje in het huis van de familie Gerber-Crawford. 

 

 

#WANGSS16: Coming soon. @kaiagerber, @pascaldangin, @kidscreativeny, @establishmentny

Een foto die is geplaatst door WANGSQUAD (@wangsquad) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees